neděle 5. března 2017

Dobrý večer,
doufáme, že vás během víkendu neodvála ta vichřice, která se prohnala Olomouckým krajem a zítra se na vás můžeme těšit v našem bistru. :)
Pomalu se začíná probouzet jaro a my už se vysloveně nemůžeme dočkat rozmanité jarní zeleniny, teplého jarního sluníčka a dalších jarních drobností. Letos byla zima opravdu dlouhá a pořádná, o to víc se těšíme na talíře plné řeřichy, chřestu, ředkvičky, klíčků, rebarbory, křupavých čerstvých salátů, čekanky a dalších dobrot, už aby tu byly!
Prozatím se ale ještě musíme spokojit se zimními druhy zeleniny a luštěninami, které jsou ještě stále v sezóně, dokud jaro nezaklepe na dveře. Ale nevěště hlavu, je toho spousta, co se dá takhle v březnu jíst a je to pestré, syté a barevné, my pro vás jako vždy vybíráme to nejlepší. :)
Zítra se můžete stavit na dýňové kari s cizrnou, kokosovým mlékem a rýží basmati,
v úterý připravujeme pečenou vepřovou panenkou na medu a tymiánu podávanou se šťouchanými brambory a salátkem,
ve středu bude mořská štika s hráškovým pyré a petrželkovým bulgurem,
čtvrtek bude patřit dušené kapustě s uzeným masem a brambory,
v pátek si budete moci pochutnat na fazolovém guláši se sojovým masem, zeleninou a bagetkou,
v sobotu podáváme arabskou čočku s krůtími kousky, sušenými meruňkami a kuskusem.
Tak co říkáte, stavíte se? :)
Těšíme se na vás, mějte se pěkně a krásný začátek března přejem!

Žádné komentáře:

Okomentovat