neděle 22. ledna 2017

Krásný dobrý večer, přátelé,
tak jak se máte, takhle při neděli? :) My výborně, sestavili jsme pro vás pestré, vydatné a sezonní menu na následující týden a teď nás čeká hořící krb, tlusté ponožky a dobrá kniha, prostě zimní pohoda, jak se patří.
Do menu jsme tentokrát zapojili třeba zázvor, med, kysané zelí, červenou řepu, kopec (nejen) čerstvé zeleniny a silný hovězí vývar, no řekněte, co víc si v zimě přát? :)
Zítra vás zveme na chuťově moc zajímavé farfalle se špenátem a ricottou,
v úterý připravujeme vepřovou panenku na medu a tymiánu, podávat ji budeme s brambory a čerstvým salátkem,
ve středu se můžete stavit na výživné veganské jídlo - dýňové karí s kokosovým mlékem, cizrnou a rýží basmati,
ve čtvrtek budeme chystat mořskou štiku s hráškovým pyré a "šťouchačkami",
pátek bude patřit fazolovému guláši se zeleninou, sojovým masem a čerstvým kváskovým chlebem
a v sobotu nabídneme kuřecí paličky v javorovém sirupu a dijonské hořčici s rýží basmati.
Přejeme vám, ať se vám virózy i nadále vyhýbají obloukem, držte se a nezmrzněte! :) Úspěšný a pohodový týden, těšíme se na viděnou.


Žádné komentáře:

Okomentovat