neděle 14. února 2016

Přejeme poklidné nedělní odpoledne!

Máme pro vás naši nabídku menu na následující týden a slibujeme, že je na co se těšit, bude to barevné a různorodé. :)
Tento týden doporučujeme na zahřátí především všemi oblíbený horký mošt. Bereme ho z české farmy, je poctivý a opravdu plný chuti, když si ho dáte horký, bude přikrášlený ještě trochou skořice a hřebíčku a věříme, že po příchodu zvenku vám jistě bodne.

A co nás čeká dobrého na jídlo?
Zítra vás po víkendu přivítáme s otevřenou náručí a s nabídkou pečené tresky, tentokrát s fenyklem, pórkem a polentou,
v úterý si u nás můžete dát tagliatelle s brokolicí doplněné bazalkovým pestem,
ve středu budeme servírovat bramborový salát (ne ten vánoční, nebojte!) s fazolemi, chřestem a koprem,
ve čtvrtek bude také salát, tentokrát ale čínský s čerstvým koriandrem a vepřovými nudličkami,
v pátek u nás bude marinované tofu s dušeným zelím a brambory
a v sobotu bude pohoda, tedy vlastně kuřecí kousky se zeleninou, ananasem a s rýží basmati. :)

Těšíme se na vaši návštěvu a vítáme v Olomouci zpět studenty, doufáme, že jste si odpočinuli a zveme vás na něco dobrého na zpříjemnění začátku nového semestru. ;)

Tak tedy úspěšný a neuspěchaný týden všem!

Žádné komentáře:

Okomentovat